Изтича срокът, в който Доналд Тръмп трябва да внесе гаранция, за

...
Изтича срокът, в който Доналд Тръмп трябва да внесе гаранция, за
Коментари Харесай

Тръмп Тауър може да отиде на търг. Доналд Тръмп има броени часове, за да плати 454 млн. долара

Изтича срокът, в който Доналд Тръмп трябва да внесе гаранция, с цел да покрие правосъдно решение за гражданска машинация в размер на 454 млн. $, или да се изправи пред риска щатът Ню Йорк да конфискува някои от знаковите му парцели, оповестява Reuters.  

 

Тръмп, който се стреми да се върне на президентския пост тази година, би трябвало или да заплати парите от личния си джоб, или да внесе гаранция, до момента в който апелира решението на арбитър Артър Енгорон от 16 февруари против него за манипулиране на чистата му стойност и цената на парцелите на фамилната му компания за недвижими парцели, с цел да заблуди кредитори и застрахователи. 

 

Kампанията на Тръмп прикани за дарения от " един милион патриоти, които поддържат Тръмп ", като съобщи, че " емблематичната кула Тръмп " е измежду парцелите му, които рискуват да бъдат иззети. 

 

Случаят е в основата на обществения му имидж на проспериращ предприемач. Тръмп се популяризира като строителен бизнесмен на блестящи парцели като " Тръмп тауър " в Манхатън и постоянно се хвали с финансовите си триумфи, макар че от време на време фирмите му изпитват усложнения.

 

Но Тръмп, претендентът на републиканците, който ще се изправи против президента на Демократическата партия Джо Байдън на изборите в Съединени американски щати на 5 ноември, в този момент е изправен пред редица финансови проблеми, в това число набиране на средства за акцията, което изостава от тази на противника му. 

 

Решението по делото е влезнало в действие в Манхатън, където парцели на Тръмп като Тръмп Тауър или Уолстрийт 40 може да попаднат в полезрението на основния прокурор на Ню Йорк Летиция Джеймс, демократ, която заведе гражданското дело през 2022 година

 

Инфо: бТВ

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР